sau creaza cont Creare cont
Termeni si conditii

CONDITII GENERALE

Intregul continut al acestui site este proprietatea SC Discrete.ro SRL. Dreptul de autor, marcile inregistrate si alte drepturi de proprietate intelectuala protejeaza continutul site-ului. Continutul discrete.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, transmis sau inregistrat sub nici o forma . Fotocopierea sau inregistrarea electronic nu pot fi folosite pentru a crea material derivate din acesta fara acordul prealabil al proprietarului.

DESCRIEREA SITE-ULUI

www.discrete.ro realizeaza si asigura servicii de relationare sociala si informatii despre utilizatorii sai contra cost tuturor celor care doresc sa se inregistreze. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

Serviciile discrete.ro sunt oferite de care SC Discrete.ro SRL si sunt rezervate numai persoanelor cu varsta peste 18 ani si presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Acestea pot fi modificate in orice moment , fara notificarea prealabila a utilizatorului. In cazul in care acesta nu este de accord , poate inceta imediat folosirea serviciilor discrete.ro .

 Recomandam citirea cu atentie a acestui  ACORD. El stabileste termenii si conditiile in care va punem la dispozitie serviciile site-ului discrete.ro .

Daca alegeti sa va inregistrati si sunteti de accord cu termenii si conditiile acestui ACORD , trebuie sa le respectati pe toata perioada utilizarii ca membru. Daca NU sunteti de accord cu acesti termeni, va rugam sa NU va inregistrati si sa NU utilizati serviciile oferite de acest site.

DEFINIREA UNOR TERMENI :

Pentru a indeparta orice neclaritate/orice interpretare gresita  in intelesul prezentului ACORD am definit urmatorii termeni uzuali mai jos:

-“utilizator” : o persoana sau cuplu care s-a inregistrat pe site-ul discrete.ro;

-“cont” : inregistrarea propriu-zisa a unui utilizator cu scopul de a avea acces la functiile site-ului;

-“moderator” : un utilizator care are rolul de a verifica buna functionare a site-ului si respectarea regulamentului de catre ceilalti utilizatori;

-“profil”: detaliile despre un utilizator (insemnand nume, data nasterii , fotografii si orice alte informatii utilizatorul doreste sa le faca publice);

-“profil validat”  : un profil ale carui poze au fost verificate prin webcam sau alte mijloace video si pentru care garantam veridicitatea;

INSCRIEREA PE SITE

Pentru a deveni  membru pe site-ul discrete.ro , va trebui sa completati  un formular de inscriere, care contine cateva date personale obligatorii. Acestea trebuie sa fie actuale, clare si complete. Veti fi avertizat atunci cand / daca trebuie sa actualizati aceste date, in cazul in care intervin diverse modificari. In cazul in care aceste date/ informatii furnizate se dovedesc a fi false sau incomplete , ne rezervam dreptul de a inceta acest ACORD si de a va interzice accesul pe site.

Toate informatiile de identificare, precum adresa de e-mail, IP-ul  si/sau altele, precum si mesajele private sunt confidential  si nu vor fi dezvaluite niciunei terte parti , exceptand cazurile in care legea ne obliga.

Avand in vedere natura site-ului, la inscriere vom solicita suficiente informatii care sa indice ca aveti  cel putin 18 ani , iar prin inscrierea dvs in acest site sustineti si garantati ca aveti cel putin 18 ani.

 Cu toate acestea nu putem avea garantia ca fiecare membru se incadreaza in limita de varsta.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea site-ului discrete.ro de catre persoane minore care au incalcat acest ACORD. Daca aflati ca un anumit utilizator nu se incadreaza in limita de varsta aveti obligatia de a ne anunta prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie pentru a putea lua masurile corespunzatoare.

In formularul de inscriere vi se vor cere un NUME pentru CONTUL dvs (nume de utilizator) si o parola. Ne rezervam dreptul de a refuza orice denumire de cont care :

a). Poate crea confuzie;

b). Poate ofensa in vreun mod o persoana, entitate sau grup;

c). Poate fi interpretat ca obscene;

d).Contine adresa de mail sau numarul de telefon;

 

DREPTURILE SI OBLIGATIILE UTILIZATORULUI:

La inscriere aveti nevoie de o adresa de e-mail valida.Pentru a putea verifica daca adresa de e-mail furnizata va apartine, va vom trimite un e-mail cu un cod de verificare. Doar dupa verificarea codului din e-mail contul dvs devine activ. In cazul in care va inscrieti folosind un cont al unei retele de socializare , se va folosi adresa de e-mail corespunzatoare contului respectiv, nemaifiind nevoie sa-l verificati.

Codul de verificare si/sau parola sunt informatii pe care nu trebuie sa le divulgati nimanui si deasemenea nu trebuie sa permiteti nimanui accesul la contul dvs personal. Totodata  prin prezentul ACORD va angajati sa nu cedati/vindeti accesul la site prin contul dvs.

Fiecare utilizator este singurul responsabil pentru securitatea contului si a parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate pe site prin intermediul contului dvs. Daca din orice motiv nu mai aveti incredere in siguranta contului dvs , sau aveti impresia ca altcineva cunoaste datele de conectare, este indicat sa va schimbati parola si sa ne anuntati.

Fiecare utilizator va avea un singur cont pe site. In cazul in care descoperim ca aveti mai multe conturi in acelasi timp, ne rezervam dreptul de a le anula si chiar , in ultima instanta, de a va interzice accesul pe site.

Adresa site-ului nostru poate sa difere in functie de limba aleasa . Puteti accesa contul dvs  de la oricare din aceste adrese, acesti termeni si conditii aplicandu-se la toate.

Iti poti anula contul oricand si din orice motiv. La randul nostru, ne rezervam dreptul de a interzice accesul la site temporar sau permanent in cazul incalcarii regulamentului.

Devenind membru sunteti de accord ca:

-suneti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduce de dvs pe site sau transmise altor utilizatori;

-nu veti introduce pe site si nu veti transmite catre ceilalti utilizatori material obscene, jignitoare, discriminatoare, defaimatoare , amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte material care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.

-veti utiliza serviciile oferite de site-ul discrete.ro in conformitate cu regulamentul;

-nu veti introduce in profilul tau informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre alte persoane sau orice informatii ce nu va descriu pe dvs;

-nu veti introduce pe site fotografii care contin material ce ii pot ofensa pe ceilalti utilizatori, informatii confidentiale sau care au copyright. Ne rezervam dreptul de a respinge orice fotografie care nu respecta aceste restrictii.

-nu veti folosi site-ul pentru a promova alte site-uri;

-nu vei folosi site-ul pentru servicii de prostitutie;

-nu veti insinua ca anumite informatii introduce de dvs pe site sunt furnizate de noi, fara a avea acordul nostru prealabil;

-nu veti culege si pastra informatii (inclusive fotografii) despre ceilalti utilizatori , indiferent de scopul urmarit, fara acordul lor prealabil;

-nu veti introduce pe site, nu veti distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau au alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului;

-nu veti sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site;

-nu veti introduce pe site si nu veti transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, material care contine virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a calculatorului;

-nu veti modifica, traduce, copia, vinde, adapta nici un material sau parte a acestui site, indiferent de scopul urmarit;

-sunteti singurul raspunzator de relatiile dvs cu ceilalti utilizatori. Ne rezervam dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori;

Pentru incalcarea oricarei reguli enumerate mai sus, moderatorii site-ului isi rezerva dreptul sa dezactiveze contul temporar sau permanent.

In cazul in care observati ca unul dintre utilizatorii nostrii nu respecta regulamentul, va rugam sa ne contactati.

Cateva sfaturi pentru utilizatori:

-este posibil ca alti utilizatori sa introduca pe site sau sa va transmita material pe care le considerate jignitoare sau agresive.Puteti reclama utilizatorul contactandu-ne!

-va sfatuim sa selectati informatiile pe care le puneti la dispozitia celorlalti utilizatori.Nu suntem responsabili de decizia dvs de a dezvalui anumite informatii cu caracter personal pe site!

-va atragem atentia ca pot exista unii utilizatori care sa solicite transferuri de bani , sub diverse pretext, sau ofera promisinui pe care nu intentioneaza sa le respecte. Nu avem nici o responsabilitate fata de orice promisiuni sau angajamente asumate de oricare dintre utilizatorii site-ului;

-site-ul nostru isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a tine o evident a tuturor materialelor introduse pe site. Deasemenea site-ul discrete.ro are dreptul, dar nu are obligatia, sa stearga orice material care incalca conditiile impuse de acest ACORD. Fiecare utilizator in parte este singurul responsabil pentru continutul materialelor introdeuse de el pe site si pentru continutul mesajelor private!

PLATA CONTULUI

Site-ul nostru va permite inscrierea in site, sa cititi si sa va raspundeti la mesaje, la cererile de prietenie, sa participati la forum, sa va validati profilul , sa aveti acces la chat si altele.

Daca doresti sa ai acces la functiile site-ului , iti poti alege una dintre variantele de plata.

Puteti intrerupe oricand plata, numarul de zile platite ramase in contul dvs nefiind afectate in acest caz. Platile efectuale nu sunt rambursabile.

DREPTURILE SI OBLIGATIILE SITE-ULUI:

Site-ul discrete.ro pune la dispozitia utilizatorilor sai spatiu publicitar precum si o platform de interactionare intre acestia.

Ne rezervam dreptul de a interzice pozele in care :

-apare si alta persoana in afara de utilizator;

-apare adresa web, numele sau logo-ul unui alt site;

-nu apare nici o persoana (poze ce reprezinta peisaje, masini etc);

-continutul nu este clar;

Ne rezervam dreptul de a sterge/suspenda/bloca profilul unui utilizator in cazul unui abuz, sau in cazul incalcarii regulamentului site-ului.

Ne rezervam dreptul de a sterge/modifica orice material sau date introduse in scopul imbunatatirii continutului site-ului.

Ne rezervam dreptul de a valida profilele utilizatorilor, la cererea acestora prin web sau alte mijloace video puse la dispozitie de acestia.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand regulile de utilizare, aspectul, optiunile si facilitatile site-ului.

Ne rezervam dreptul de a face frecvent imbunatatiri si revizuiri asupra site-ului. In acest timp, site-ul nu este functional sau functioneaza partial. Vizitatorii vor fi anuntati numai daca perioada de service este mai mare de 24 ore.

Ne rezervam dreptul de a trimite notificari membrilor site-ului.

Nu ne asumam nici o responsabilitate privind continutul altor site-uri web care pot fi accesate folosind site-ul discrete.ro .

Ne rezervam dreptul de a da in judecata si de a cere despagubiri de la orice persoana, grup de personae sau asociatii de orice tip in cazul in care constatam incalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul regulament.

 

LIMITAREA RESPONSABILITATILOR

discrete.ro ofera serviciile site-ului ca atare, dar nu ofera nici un fel de garantie pentru:

-securitatea utilizatorilor site-ului;

-eventuale erori, intreruperi sau pierderea conexiunii;

-eventuale nemultumiri legate de aspectul si functionarea site-ului;

-eventuale defectiuni care impiedica accesul la internet;

-eventuale defectiuni sau nereguli ale site-urilor partenere (PayPal U.S. sau altele); orice reclamatie referitoare la aceste servicii se va face direct catre acestia;

POLITICA DE FACTURARE SI PLATI

Pretul, si  modalitatea de plata sunt specificate pentru fiecare pachet disponibil in parte. Vom emite catre utilizator o facture pentru serviciile cumparate, obligatia utilizatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face online (card, PayPal).

POLITICA DE RETURNARE

Puteti  intrerupe oricand plata, numarul de zile platite ramase in contul dvs  nefiind afectate in acest caz. Platile efectuale nu sunt rambursabile

PUBLICITATE SI PROMOTII

discrete.ro  poate derula in orice moment campanii publicitare si/ sau promotii in orice sectiune a site-ului sau prin e-mail. Campaniile si promotiile derulate pe site nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului.

discrete.ro  nu se face raspunzator de promotiile anulate.

discrete.ro isi rezerva dreptul , dar nu are obligatia, sa anuleze accesul la serviciile oferite prin intermediul site-ului daca un anumit cont face reclama trimitand mesaje publicitare catre alti membri.

RECLAMATII

Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii referitoare la serviciile oferite de site , va rugam sa contactati unul dintre moderatorii site-ului sau ne puteti contacta la adresa : ……………………..

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date modificata si completata si ale Legii nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice , SC Discrete.ro SRL , cu sediul in Snagov, str Stefan cel Mare, nr 34, apartament 3, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Ilfov sub nr J 23/3593/2015 , avand C.U.I. 35102038 , operator de date cu caracter personal , are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate , datele pe care ni le furnizati despre dvs, un membru al familiei dvs ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este : furnizarea de servicii , servicii de comunicatii electronice, servicii de relationare sociala, gestiunea economico-financiara, statistica, reclama, marketing si publicitate, servicii de internet.

Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale ale sale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre administratorul site-ului, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciului catre utilizatori in conditii optime si de siguranta.

Acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului de catre utilizatori si accesarea in continuare a site-ului inseamna consimtamantul expres dat de catre utilizatori pentru prelucrarea si dezvaluirea catre terti de catre operator a datelor cu caracter personal potrivit conditiilor expuse si in limitele prevederilor legale.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare furnizarii de servicii, servicii de comunicatii electronice, servicii de relationare sociala, gestiunii economoco-financiare si administrative, statistica, reclama, marketing si publiciate, servicii de internet. Refuzul dvs determina neaprobabarea contului de utilizator pe acest site.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt communicate numai urmatorilor destinatari : persoanei vizate, reprezentantilor legali ai persoanei vizate, altor persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele operatorului, cu exceptia imputernicitului, autoritatea judecatoreasca, politie.

Conform Legii nr 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc sis a solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa operatorului cu o cerere scrisa, datata si semnata. Deasemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele dintre datele furnizate de dvs sunt incorecte va rugam sa ne contactati imediat.

SC Discrete.ro SRL

© 2021 Discrete SRL
Toate drepturile rezervate
Acest site folosește cookie-uri funcționale pentru a asista utilizatorul în completarea unor formulare. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

De acord   Detalii aici